Uudistamme kotisivupalvelusi

Kotimainen palveluntarjoaja Domainmaailma ja Telia ovat neuvotelleet yhteistyössä Sinulle tarjouksen Telian päättyvän kotisivupalvelun tilalle.

Lue lisää

Kotisivupalvelusi Telialla päättyy 30.06.2018

Telian (ent. Sonera) kiinteän laajakaistan asiakkaana olet saanut kotisivupalvelun käyttöösi internet-yhteyden kuukausimaksuun sisältyvänä. Telia lopettaa kyseisen palvelun 30.06.2018. Voidaksesi säilyttää kotisivusi (personal.inet.fi/koti/tunnus) ja varmistaaksesi niiden löytymisen jatkossakin internetissä, tulee Sinun siirtää kotisivusi uuteen kotisivutilaan ennen Telian kotisivupalvelun päättymispäivää.

Meillä on Sinulle ratkaisu. Olemme sopineet yhdessä Telian kanssa edullisesta kotisivutilasta, joka korvaa poistuvan palvelun nykyaikaisella ratkaisulla. Domainmaailma tekee tarvittaessa kaikki tarvittavat tekniset muutokset puolestasi, jolloin siirtyminen Domainmaailman asiakkaaksi on Sinulle mahdollisimman helppo.

Entä jos et siirrä palveluita? Tässä tapauksessa kaikki kotisivuaineistosi (tekstit, kuvat, jne.) tuhoutuvat siirtymäajan päättyessä. Tuhottuja tiedostoja ei ole mahdollista tämän jälkeen palauttaa, joten siksi Sinun on tärkeää toimia ajoissa ja hyödyntää tämä erikoistarjous.

Domainmaailman webhotelli

Kotisivutilasta käytämme nimeä webhotelli. Webhotelli koostuu kahdesta osasta: verkkotunnuksesta ja palvelupaketista. Palvelupaketti sisältää valitsemasi palvelutason mukaisesti mm. tilaa kotisivuille, sähköpostitilejä, tietokantoja ja liikennöintikapasiteettia. Palvelusta löytyvät myös monipuoliset tilastoinnit sivujesi kävijämääristä. Alustana toimii on maailman suosituin cPanel käyttöliittymä.

Domainmaailman webhotellissa käytössäsi on myös yli 400 esiasennetun ohjelmiston sovelluskirjasto. Sieltä voit parilla klikkauksella ottaa käyttöön vaikkapa netin suosituimman kotisivumoottorin, WordPressin, uusien sivujen rakentamiseksi – täysin ilman ohjelmointitaitoja.

Uusi palvelu ja personoitava, oma verkkotunnus tarjoaa sinulle aiempaa laajemmat mahdollisuudet julkaista sisältöä internetissä.

“Domainmaailma on täysin kotimainen ja luotettava edullista kotisivutilaa sekä verkkotunnuspalveluita tarjoava tamperelainen yritys. Olemme toimineet alalla jo vankalla 18 vuoden kokemuksella ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Domainmaailma on Oy Capnova Ltd:n aputoiminimi.”

Oma verkkotunnus

Jokaiseen webhotelliin tulee olla liitettynä asiakkaalle rekisteröity oma verkkotunnus korvaamaan poistuva personal.inet.fi -sivuosoite. Oma verkkotunnus lyhentää kotisivujesi osoitetta ja mikä parasta, voit valita sen itse. Verkkotunnuksen hankkiminen Domainmaailman kautta on helppoa ja turvallista. Sinun täytyy vain valita mieleisesi vapaana oleva verkkotunnus palvelupaketin tilauksen yhteydessä. Me hoidamme loput!

Esimerkki verkkotunnuksen valinnasta

Ratsutila Loimilan internet-sivut ovat aiemmin olleet osoitteessa personal.inet.fi/koti/loimila. Uusi osoite (verkkotunnus) voisi olla mm. jokin seuraavista:

 • loimila.fi
 • loimila.net
 • ratsutilaloimila.com

Vinkki: lyhyempi osoite on aina helpompi muistaa. Tilatessasi Domainmaailman webhotellipalvelun voit valita minkä tahansa vapaana olevan verkkotunnuksen itsellesi.

Ratsutila Loimila voi valita itselleen esimerkiksi loimila.fi verkkotunnuksen, jolloin he voivat webhotellipalvelussa ottaa käyttöön Ratsutilalla työskentelevälle Maijalle sähköpostitilin maija@loimila.fi.

Tämän jälkeen Maija voi sekä lähettää ja vastaanottaa postia kyseisellä osoitteella.

Oma verkkotunnus

.fi

2,17 €/kk

.com

1,58 €/kk

.net

1,58 €/kk

.eu

1,58 €/kk

.org

1,58 €/kk

Hinnat sisältävät kaikki verkkotunnukseen liittyvät kulut, kuten rekisteröintimaksun ja ylläpidon.
HUOM! Suosittelemme valitsemaan webhotellin pääverkkotunnukseksi ääkkösettömän version, eli nimen missä ei ole skandinaavisia merkkejä ä, ö tai å.

Palvelupaketit ja hinnat

Olemme rakentaneet kolme valmista palvelutasoa, joista voit valita tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Hinnat sisältävät alv 24%. Laskutusjakso 12 kk.

Simppeli

 • Levytila100 MB
 • Liikennöinti5 GB /kk
 • Sähköpostitilit1
 • Tietokannat1
 • Sähköpostilistat0
 • Tarjoushinta0,49 €/kkensimmäiset 12kk(Norm. 0,99 €/kk)
Tilaa tästä

Ronski

 • Levytila1000 MB
 • Liikennöinti50 GB /kk
 • Sähköpostitilit10
 • Tietokannat2
 • Sähköpostilistat1
 • Tarjoushinta2,00 €/kkensimmäiset 12kk(Norm. 3,90 €/kk)
Tilaa tästä

Järeä

 • Levytila10000 MB
 • Liikennöinti100 GB /kk
 • Sähköpostitilit50
 • Tietokannat10
 • Sähköpostilistat10
 • Tarjoushinta5,00 €/kkensimmäiset 12kk(Norm. 9,90 €/kk)
Tilaa tästä

Näin helppoa se on!

1. Tilaa palvelu
1. Tilaa palvelu
2. Saat tunnukset
2. Saat tunnukset
3. Siirrä sivut tai tilaa siirto meiltä
3. Siirrä sivut tai tilaa siirto meiltä

Esimerkki palvelupaketin valinnasta

Ratsutila Loimila valitsi palvelupaketikseen “Ronskin”. Heillä oli tarve saada useammalle työntekijälleen sähköpostitilit, riittävästi levytilaa valokuvien säilytykseen sekä sähköpostilista ratsutilan asiakkaiden tiedottamista varten. Domainmaailman palvelupaketeista “Ronski” vastasi juuri täydellisesti heidän tarpeisiinsa.

Kun Loimila päätyi valitsemaan itselleen loimila.fi verkkotunnuksen ja “Ronski” palvelupaketin. 1. vuosihinnaksi tälle tuli yhteensä vain 50 €/vuosi (eli 4,17€/kk).

Haluatko siirron "avaimet käteen" -periaatteella?

HUOM!

Avaimet käteen -palvelun myynti on lopetettu to 28.6.2018, koska pe 29.6.2018 on viimeinen arkipäivä jolloin siirtoja Telian palvelimelta voimme tehdä.

Jos sinulla ei ole aikaa tai teknistä osaamista tehdä kotisivujen siirtoa itse, niin voit tilata meiltä kotisivuaineistosi
siirron Domainmaailmaan. Voit valita “Avaimet käteen”-palvelun tilauksesi yhteydessä.

Avaimet käteen -palvelun hinta on

– €
(sis. alv. 24%)

Tyytyväisyystakuu

Domainmaailma haluaa osoittaa luotettavuutensa ja joustavuutensa tarjoamalla sinulle Telian asiakkaana turvallisen ja helpon tavan testata kotisivupalveluamme. Maksullisissa palveluissa Sinulla on 14 vrk:n oikeus peruuttaa tilauksesi. Olemme neuvotelleet Sinulle myös kahden kuukauden kokeilujakson, jonka ajaksi saat palvelun käyttöösi ilmaiseksi.

Kokeilujakso ei velvoita siirtymistä maksulliseen palveluun. Helppoa, turvallista ja luotettavaa!

Kokeile palvelua maksutta kahden kuukauden ajan

Jos haluat vielä harkita, minkä palvelupaketin ottaisit käyttöösi, voit kokeilla kotisivupalveluamme maksutta kahden kuukauden ajan. Tämä ei velvoita Sinua vielä ostamaan palvelua tai verkkotunnusta itsellesi. Ilmaisen kokeilujakson aikana käytössäsi on tilapäinen verkko-osoite. Kokeilujakson päätyttyä palvelu poistuu automaattisesti käytöstä, mutta halutessasi voit milloin tahansa muutamalla klikkauksella tilata valitsemasi palvelupaketin, ostaa verkkotunnuksen ja jatkaa kotisivupalvelun käyttöä.

Tilaa tästä
kokeilujakso